Kestäviä murskauslaitoksia Keski-Suomeen ja Pohjanmaalle

Ota yhteyttä

Tsv-Metal Oy valmistaa ja toimittaa kestäviä murskauslaitoksia kiven ja muun aineksen käsittelijöille Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Tuotteisiimme kuuluvat myös pyöräkuormaajien pikakiinnikkeet ja muut metallituotteet asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Murskauslaitoksia kiven ja muun aineksen käsittelyyn

Valmistamme laadukkaita murskauslaitoksia asiakkaiden tarpeisiin eri puolilla Suomea, erityisesti Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Laitteissamme on voimakas puristusvoima ja ne kestävät kovaakin käyttöä. Tarvittaessa saat meiltä myös huollot vaikka jatkuvalla sopimuksella sekä korjaukset yllättävien vikatilanteiden varalta.

 

Murskaimen koon voimme määrittää tarpeidesi mukaan. Murskauslaitoksiemme avulla pienennät monenlaista materiaalia: kiviainesta, rakennusten ja teiden betonia sekä esimerkiksi asfalttia. Tuloksena saat joko uutta tai kierrätettyä kiviaineista monipuolisiin rakentamisen tarpeisiin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyöräkuormaajien pikakiinnikkeet

Tuotteisiimme kuuluvat myös pyöräkuormaajien pikakiinnikkeet. Kiinnikkeitä on saatavilla sekä mekaanisella että hydraulisella lukituksella. Pikakiinnikkeiden avulla työlaitteiden vaihto onnistuu helposti ja turvallisesti ohjaamosta käsin. Järjestelmästä on hyötyä etenkin silloin, kun työlaitetta joutuu vaihtamaan usein. Pikakiinnikkeet säästävät nimittäin myös aikaa. 

 

Pikakiinnikkeen kaikki osat ovat helposti huollettavissa, sillä ne ovat sopivasti näkyvillä. Esimerkiksi puhdistus ja tiivisteiden vaihto sujuvat helposti. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kauhojen korjaukset ja muut metallityöt

Tarjoamme asiakkaillemme myös maanrakennuslaitteiden korjausta ja muita metallitöitä. Palvelemme esimerkiksi murskauslaitosten huoltojen sekä kauhojen huulilevyjen ja muiden kulutusosien hitsauksissa ammattitaidolla. Meiltä onnistuvat myös monet muut maanrakennusalan korjaushitsaukset eri konetyyppeihin ja käyttötarkoituksiin. Kysy lisää palveluistamme!

Katso yhteystiedot tästä

Kuvagalleria

Kuvagalleriasta löydät esimerkkejä valmistamistamme murskauslaitoksista ja muista tuotteista.